Floda kyrka med kyrkbron

Vy över Mockfjärd med bron

                                         Förändring av bladet hösten 2018

Övergång till Post Nord
Från 1 oktober övergår vi från distribution med utdelare till distribution med Post Nord. På grund av nya rutiner för tryckning och utgivning kommer”huvudet” på bladet att bli ”Flodabladet med Mockfjärdsbladet”.
Övergången till Post Nord innebär att de med postnummer i Mockfjärd, Dala-Floda och Björbo kommer att få bladet i sin postlåda. För de som inte omfattas finns bladet som vanligt att läsas här på vår hemsida www.flodabladet.se.

Annonsstopp
Dag och tid ändrad till fredagar kl 12 veckan före utgivningsveckan.

      Det här är Flodabladet med Mockfjärdsbladet

Flodabladet startades 1954 av Bröderna Zetterqvist, som under femtionio års tid försett f d Floda socken: Björbo, Dala-Floda, Flen och Lövsjön, med information om vad som händer i bygden. Från 1 januari 2013 tog den ekonomiska föreningen Besök Dala-Floda över stafettpinnen. Från februari 2019 tas Flodabladet med Mockfjärdsbladet över av Alotta Design.

Mockfjärdsbladet startade ett år tidigare och har getts ut av IFK Mockfjärd under 63 år. Besök Dala-Floda ek för som ger ut Flodabladet tog över utgivningen av Mockfjärdsbladet från 2016-01-01. Från 2018-10-01 är bladen sammanslagna till Flodabladet med Mockfjärdsbladet.

Flodabladet med Mockfjärdsbladet kommer ut i Björbo, Dala-Floda, Flen, Lövsjön och Mockfjärd. Bladet finns även tillgängligt på strategiska platser i Grangärde, Nås, Björbo, Mockfjärd och Djurås.


Upplaga: ca 2 200 ex

Annonsmottagning och layout: Alotta Design, Dala-Floda, annons@flodabladet.se, 070-781 05 98 (tor-fre kl 10-14).

Tryckeri: Henningsons Tryckeri, Borlänge

Distribution: Postnord

Ansvarig utgivare: Liselott Syvertsen

Ge ditt bidrag till bladen

Mycket av arbetet med bladen sker ideellt. Trots detta är det svårt att få det att gå ihop i dessa tider med konkurrens från Internet. Ge ett bidrag för att trygga fortsatt utgivning av bladet till SWISH 123 236 23 09 eller BG 121-6258! Tack på förhand!